Cereti sfatul nostru gratuit.

Calitatea este recompensa.

Despre Ottofam Construct

 Cu o istorie de peste 10 ani de calitate fara compromis, vrem sa devenim referinta prin care sa se masoare celelalte oferte pentru proiectul dumneavoastra de piscina.

 • Suntem o echipa tanara si ambitioasa cu dorinta de a ajunge cea mai cunoscuta firma de constructii de piscine din Romania.
 • OTTOFAM CONSTRUCT este o companie romaneasca ce opereaza din anul 2004 .
 • Dispunem de un colectiv de ingineri calificati  in geodezie, constructii si instalatii cu peste 10 ani experienta.
 • Prin personalul atestat de Inspectoratul de Stat in Constructii, OTTOFAM CONSTRUCT  asigura servicii de “Dirigentie de santier” in constructii pentru toate specialitatiile.
 • De-a lungul anilor OTTOFAM CONSTRUCT  a experimentat si alte tehnologii de constructii pentru piscine si ramanem convinsi ca piscinele din beton ingropate sunt net superioare fata de piscinele construite prin orice alte metode de constructii disponibile.
 • Piscinele  OTTOFAM CONSTRUCT  rezista testului timpului.

Alegeti integritate si onestitate

 • Aveti nevoie de consiliere profesionala inainte de semnarea contractului ? OTTOFAM va ajuta.
 • OTTOFAM va oferi  intotdeauna clientului o oferta scrisa si clara.
 • Toate costurile vor fi incluse in propunerea noastra initiala.
 • OTTOFAM va avea intotdeauna un membru al conducerii disponibil clientilor nostri daca acestia doresc să ne contacteze in timpul procesului de constructie.
 • OTTOFAM  garanteaza ca vă va oferi intotdeauna cele mai bune sfaturi , indrumare si cea mai buna oferta de pret pentru fiecare propunere pe care v-o vom face . Daca in orice moment  credeti ca nu v-am facut cel mai bun pret total al ofertei, spuneti-ne si aveti promisiunea noastra ca va vom face oferta potrivita pentru dumneavoastra!

Filozofia OTTOFAM

Filozofia noastra de afaceri de la infiintare a fost garantia calitatii. Politica de stabilire a preturilor in mod onest si etic, cu toate costurile pe fata, asigura clientii nostrii ca primesc produse si servicii de calitate, la pretul pe care ei il asteapta.

O piscina mai buna si la un pret similar.

De ce alegerea este OTTOFAM CONSTRUCT

Cand vine vorba de alegerea constructorului pentru piscina trebuie privit dincolo de fotografiile de pe site-uri. O piscină OTTOFAM este un bazin de calitate superioara, construit la cel mai inalt nivel de maiestrie si atentie la detalii si totul la un pret competitiv.

Majoritatea firmelor se fac "ca uita" ca o piscina este o constructie care necesita un proiect de rezistenta, intocmit de ingineri avizati si parafat de un verificator de proiect autorizat, mai ales atunci cand terenul de fundare se afla in zone cu grad ridicat de risc de alunecari de teren si risc seismic.

OTTOFAM CONSTRUCT va poate pune la dispozitie proiectul de rezistenta al piscinei.

Design pentru piscine

OTTOFAM CONSTRUCT  va va ajuta la stabilirea design-ului pentru piscina, avand in vedere intregul spatiu disponibil. Suntem bucurosi sa colaboram cu arhitectii sau designerii peisagisti ai clientului. Abordarea noastra, singulara sau in colaborare,  va fi una practica, in stabilirea design-ului optim al piscinei care sa se integreze perfect in arhitectura si design-ul proprietatii.  Design-ul piscinei, impreuna cu o calitate ridicata a constructiei, este oferta si angajamentul pe care il facem clientilor nostrii.

Orice forma, orice dimensiune pentru piscinele Ottofam

Putem construi orice piscina, de la piscine mici pana la piscine olimpice, in orice stil sau design pe care vi-l puteti imagina.

Piscine proiectate pentru a rezista testului timpului

Aplicam  aceleasi standarde exigente de executie atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice astfel incat calitatea este pe primul loc.

Sfaturi gratuite in avans (te pot salva de neplaceri ulterioare)

Suntem una dintre putinele companii care va ofera  gratuit consultanta de specialitate inainte de a va alege constructorul. OTTOFAM isi ajuta potentialii clienti in alegerile pe care le fac, chiar inainte de a se decide sa construiasca cu noi. In timp ce  internetul va poate ajuta in procesul de invatare si intelegere, recomandarea noastra este sa va sfatuiti cu un constructor de piscine cu experienta. Suntem pregatiti sa va oferim sfaturi,  inainte de orice intalnire de vanzari. Este o abordare care  contribuie la reputatia noastra de-a lungul anilor.

Suntem aici pentru a ajuta.
Oferim gratuit cotatii si consultanta de specialitate.
Pune-ne la încercare ... alegerea este OTTOFAM.
V-ati hotarat? Cereti o oferta de pret pentru piscina dumneavoastra, fara nici o obligatie Contactati-ne acum !

 

Piscine © 2014 | Web design by Creare Site