Cereti sfatul nostru gratuit.

Calitatea este recompensa.

Intrebari frecvente

Sectiunea „Intrebari frecvente” nu are raspunsurile la toate intrebarile pe care le   puteti avea.  In sectiunea „Ghidul Clientului”, exista mai multe subiecte in care puteti gasi raspunsurile si la alte intrebari pe care le aveti.

De ce sa alegeti o piscina din beton?

In timp ce piscinele din beton, initial sunt mai scumpe decat piscinele din fibra de sticla sau din panouri metalice, exista mult mai multe avantaje pentru a alege o piscina din beton:
1.Flexibilitate: Piscinele din beton ofera o mai mare flexibilitate putand fi construite pentru a se potrivi perfect pe suprafata  proprietatii dumneavoastra. Orice forma, dimensiune si profil de fund  pot fi construite pentru a satisface cerintele dumneavoastra specifice. Piscinele din beton pot fi construite atat ingropat cat si la suprafata.
2.Individualitate: Pentru ca sunt atat de flexibile, piscinele din beton permit adaugarea unor caracteristici speciale, cum ar fi trepte, palier de joasa adancime,  margini cu debordare, zona de SPA si altele.
3.Finisaje: Cand vine vorba de alegerea finisajelor interioare, piscinele din beton sunt mult mai versatile, oferind o gama larga de finisaje cum ar fi vitroceramica, gresia si altele.

»Cititi articolul nostru „Piscina din fibra de sticla vs piscina din beton” din „Ghidul Clientului”

Care sunt dimensiunile uzuale pentru o  piscina si care s-ar potrivi  proprietatii dumneavoastra?

Marimea medie a unei piscine s-a redus in ultimii ani, odata cu reducerea suprafetelor de teren disponibile.

Teoretic o piscina poate fi construita pe orice suprafata de teren disponibila. Examinarea la fata locului, a terenului pentru evaluarea spatiului disponibil, precum si bugetul dumneavoastra, va determina cat de mult din suprafata terenului poate fi ocupata de piscina.

Alti factori care pot influenta dimensiunile piscinei pot fi: locatia sursei de apa sau a canalizarii, raza de umbrire a copacilor sau a imobilelor, accesul la alte anexe ale proprietatii (de exemplu: garaj), topografia terenului.

• Dimensiuni piscina medie: 5 × 3 metri, 6 × 4 metri pana la 7 × 3 metri
• Dimensiuni piscina de familie: 7 × 3 metri, 8 × 4 metri sau 9 × 4 metri
• Dimensiuni piscina de tura:  9 x 2,5 metri, 10 × 3 metri la 15 × 3 metri

Cat dureaza constructia unei piscine?

Durata de constructie a unei piscine este de la 3 la 6 luni pentru intreg procesul (consultare, proiectare, constructie). Acest lucru va varia moderat in functie de vreme, complexitatea de constructie, precum si de amenajarea teritoriului si a finisajelor selectate.

»Cititi articolul nostru „Cat dureaza procesul de constructie a piscinei ?” din „Ghidul Clientului”

Cat costa o piscina?

Pentru a raspunde la intrebarea fierbinte " cat costa o piscina ? " , trebuie specificat ca un bazin de inot va varia la pret foarte mult in functie de marimea, complexitatea de constructie si suma de caracteristici si finisaje selectate.

»Cititi articolul nostru „Cat costa o piscina ?” din „Ghidul Clientului”

Care sunt etapele de constructie a piscinei?

Exista trei etape principale ale procesului:
1. Evaluare (vizita la locatie, stabilirea caracteristicilor si nevoilor, proiectare, propunere)
2. Aprobare & Negociere
3. Constructie piscina (inclusiv finisaje si  amenajare a teritoriului).

»Pentru o privire mai amanuntita, cititi articolul nostru „Procesul de constructie a piscinei” din „Ghidul Clientului”

Piscine © 2014 | Web design by Creare Site