Cereti sfatul nostru gratuit.

Calitatea este recompensa.

Ghidul clientului

Tipuri de piscine


Piscine rezidentiale
Piscine publice
Piscine olimpice 

 

PISCINE REZIDENTIALE

Piscina mica

Dimensiunile unei piscine mici incep de la 3 x 2 metri (sunt mai mari si mai adanci decat cele mai multe spa-uri)

Beneficii : amprenta mai mica , volumul de apa mai mic , eficienta , efect  vizual . Sunt foarte populare pentru caracteristica peisajului si pot fi incorporate in zone amenajate si/sau de divertisment pentru familie si prieteni . Indicate pentru proprietatiile din orase, unde suprafetele de teren sunt limitate .

Caracteristici personalizate: inot contra curent (vezi poza), margine pentru relaxare, debordare, cascada

 

 

 Piscina de familie

O piscina cu dimensiunile de la 8 x 4m poate fi considerata o piscina de familie . Piscinele familiale sunt definite de dimensiunile lor si de scopurile multiple . In primul rand acestea pot fi de agrement ,dreptunghiulare ,rotunde sau ovale. O piscina de familie poate imbunatati in mod considerabil viata de familie, contribuind la cresterea bunei dispozitii si la modul în care va veti putea petrece timpul cu familia dumneavoastra.

Beneficii : Multe familii  care au piscina spun ca acest fapt  tine copiii activi  si acasa, in conditii de siguranta . De asemenea, piscina este buna pentru divertisment, exercitii fizice,  pentru relaxare sau pur si simplu pentru inot sau stropire.

Caracteristici personalizate: intrare inclinata, inglobare spa-uri, cu trepte, debordare, tobogan, cascada in trepte.

 

Piscina de tura

Acestea sunt de obicei mai lungi si mai subtiri decat cele mai multe piscine de familie . O piscina de tura poate fi de 10 x 2,5 metri .

Beneficii : Piscinele de tura sunt foarte bune pentru a va mentine in forma . O piscina de tura va ocupa un volum mai mic in curtea dumneavoastra . Sectiunea de tura este de multe ori pastrata libera de obstacole , cum ar fi trepte si scari , peretii laterali sunt in linie dreapta , nu in unghi, pentru a asigura inotatori ca se pot deplasa in mod liber si nestingherit.

Caracteristici personalizate: jeturi de apa , iluminat suplimentar sub apa , incalzire pentru utilizarea pe tot parcursul anului .

Cumparatorii combina de multe ori o piscina de tura cu aspectele unei piscine de familie pentru a raspunde la mai multe utilizari.

 

PISCINE PUBLICE

Piscine publice sunt adesea inglobate in centre de petrecere a timpului liber sau complexe de agrement.  Aceste centre au de cele mai multe ori, mai multe piscine, cum ar fi o piscina interioara incalzita, o piscina in aer liber, o piscina pentru copii mai mici.

Piscinele publice  pot fi de orice dimensiune si forma. Exista, de asemenea, piscine elaborate cu cascade artificiale, fantani, tampoane splash, masini de val, diferite adancimi de apa, poduri, și baruri insulare.

 

PISCINE OLIMPICE

O piscina olimpica este un bazin care indeplineste standardele  FINA

 Federatia Internationala de Inot (FINA) stabileste standardele pentru piscinele semiolimpice la  25 m lungime si de cel putin 1,35 m adincime iar pentru piscinele olimpice lungimea de 50 m si o latime de 25 m , impartita in opt benzi de 2,5 m fiecare, plus doua domenii de 2,5 m pe fiecare latura de lungime a piscinei. Temperatura apei trebuie sa fie mentinuta la 25-28 ° C, iar nivelul de iluminare la mai mult de 1500 lux .  Adancimea trebuie sa fie de cel putin 2 m.

Piscine olimpice sunt construite in general, in interior si incalzite, pentru a permite utilizarea lor pe tot parcursul anului, si pentru a se respecta mai usor reglementarile in ceea ce priveste temperatura si iluminatul

 

Piscine © 2014 | Web design by Creare Site